KANTOOR

Doel 
Bekostigen van huur, ICT, communicatie, softwarepakketten, begeleiding en praktische ondersteuning van kandidaten en zendingswerkers, informeren over de nood in Centraal-Azië, stimuleren van gebed voor Centraal-Azië en de zendelingen, aanvragen projectfondsen, contact onderhouden over lopende projecten en nieuwe projectmogelijkheden, internationale relaties. 

Wie zich geroepen voelt voor zending, maakt vaak een heel proces door. Heb ik Gods roeping goed begrepen? Waar ga ik heen? Wat moet ik regelen? Is het veilig? Voor al deze vragen kun je terecht bij het zendingskantoor van People International.

Het kantoor maakt mensen bekend met de grote nood in Centraal-Azië en begeleidt mensen op hun weg naar een plek in de zending. Een jonge vrouw schrijft: “Dankzij het contact met het kantoor gingen mijn ogen open voor de nood in Centraal-Azië. God gebruikte dat om mij die kant op te leiden.”

People International richt zich op moslims in Centraal-Azië en kent de specifieke situatie in de regio. Deze kennis en ervaring helpt veel kandidaten. Een goede voorbereiding is van veel waarde op het zendingsveld. Een jong stel dat inmiddels een jaar in Centraal-Azië werkt, vertelt: “Door het kantoor hoefden wij niet zelf het wiel uit te vinden. Door de gedeelde ervaring waren wij beter voorbereid en konden wij onze aandacht geven aan de dingen die belangrijk zijn.”

Daarnaast speelt het kantoor een rol als de zendelingen eenmaal op het veld zijn. Af en toe een bemoediging, vragen hoe het gaat en bidden voor de werkers, is een heel belangrijke taak. We staan samen in het werk. Want hoe zullen zij prediken, als ze niet gezonden worden? (Romeinen 10:15)”

Het werk van het kantoor is onmisbaar voor de projecten en veldwerkers. De kantoormedewerkers leven net als de veldwerkers van een eigen vriendenkring. Het kantoor zelf heeft natuurlijk ook kosten: huur, ICT, communicatie, boekhouding, etc. 

Kosten
Doorlopende kosten per jaar: €50.000,- 


Eenmalig Doneren Periodiek Doneren

Helpt u mee, zodat wij onze werkers met een goede kwaliteit kunnen begeleiden en ondersteunen? 

People International ontvangt geen subsidie en onze medewerkers op kantoor en op het veld zijn afhankelijk van giften. Zij leven vanuit de overtuiging dat God door Zijn kinderen wil voorzien. We noemen dat geloofszending. 

Help ons onze missie te vervullen.

DONEREN
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in en ontvang gratis onze nieuwsbrief per post.
INSCHRIJVEN

BID VOOR ONS DAT HET WOORD VAN DE HEER ZIJN LOOP MAG HEBBEN 
EN VERHEERLIJKT MAG WORDEN