VLUCHTELINGEN HULP

Doel 
Intussen is het door donaties aan People International mogelijk om op verschillende plaatsen in Turkije vluchtelingen te helpen, waaronder Jezidi’s en Irakezen in het oosten van het land en sinds kort ook vluchtelingen die in Istanbul zijn beland. We werken samen met lokale partners en donaties zullen gebruikt worden om te voorzien in water, voedsel, matrassen en andere basisvoorzieningen. 

We hebben allemaal het hartbrekende nieuws gezien of gelezen over de situatie in Irak. Duizenden christenen moesten hun huizen in Mosul en nabije omgeving ontvluchtten om te ontsnappen aan de hevige vervolging van IS. Intussen zijn meer dan anderhalf miljoen vluchtelingen uit Irak en Syrië neergestreken in Turkije. De plaatselijke overheden kunnen de enorme stroom aan mensen niet aan.

De mensen die op de vlucht zijn, hebben vastgehouden aan hun geloof met als gevolg lijden en onveiligheid. Christenen in andere delen van het land, proberen te voorzien in de basisbehoeften van deze vluchtelingen. Ze raken echter overspoeld door de hulpvraag.

Alle giften zijn van harte welkom!  Voor €90 geeft u een gezin voor twee weken water, voedsel en andere basisvoorzieningen.

Kosten
Doorlopende kosten per jaar: €80.000,- 

Eenmalig Doneren Periodiek Doneren

Wilt u een hele familie steunen?

People International ontvangt geen subsidie en onze medewerkers op kantoor en op het veld zijn afhankelijk van giften. Zij leven vanuit de overtuiging dat God door Zijn kinderen wil voorzien. We noemen dat geloofszending. 

Help ons onze missie te vervullen.

DONEREN
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in en ontvang gratis onze nieuwsbrief per post.
INSCHRIJVEN

BID VOOR ONS DAT HET WOORD VAN DE HEER ZIJN LOOP MAG HEBBEN 
EN VERHEERLIJKT MAG WORDEN