Ga naar SponsorKliks

Gratis extra sponsorgeld!

Via SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage aan People International geven zonder dat het jouw een cent extra kost. 

Wil jij People International ook gratis sponsoren? Winkel voortaan via SponsorKliks bij jouw webshop. Of dat nu Thuisbezorgd, Bol.com, Coolblue of een van de vele andere webshops is. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Kies People International als doel en de webshop geeft ons een deel van het aankoopbedrag. En nogmaals, het kost je niets extra! 

Stel je eens voor wanneer de hele achterban en alle overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die ons een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webshops betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van People International. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit. 

Let op:
Geen commissie op boeken:
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.
Registreren niet verplicht:
Om te sponsoren is het niet verplicht om je via SponsorKliks te registreren. Registreren is alleen voor het bekijken van inkomsten zoals dat verderop wordt uitgelegd.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Inkomsten bekijken
Wanneer jij je registreert bij SponsorKliks kan je je aanmelden voor hun nieuwsbrief. Je ontvangt direct na aanmelding aan link naar het transactieoverzicht van People International. Maandelijks wijzigt dit adres en dat adres stuurt SponsorKliks je maandelijks per email toe. Ook wanneer jij je aangemeld hebt, krijg je een bevestigingsemail.

Installeer de SponsorKliks Bestelknoppen in je Browser en vergeet SponsorKliks nooit meer!