People International

“Gebed is de motor van het Koninkrijk van God” – James Fraser

Onze veldwerkers zijn uitgezonden naar landen waar ze allerlei uitdagende situaties meemaken. Een enorme geestelijke uitdaging voor hun geloofsleven, maar ook intensief om in een andere cultuur te wonen en een totaal andere taal te leren. Daarnaast zien onze werkers vaak weinig directe vrucht van hun lange termijn inzet om Centraal-Aziaten met het evangelie te bereiken. Daarom vinden wij het enorm belangrijk om voor onze werkers te bidden. 

En er is meer nodig. De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig. Bovendien zijn veel Centraal-Aziatische etnische volken nog totaal onbereikt met het Evangelie. Wij geloven dat gebed daar verandering in kan brengen. Dat onze Heer werkers kan roepen, maar ook Zichzelf aan Centraal-Aziaten kan openbaren. Daarom bidden we voor de landen en etnische volken in Centraal-Azië. Bid u met ons mee?

LANDEN

MEDISCH 

BIDDEN VOOR LANDEN

VOLKEN

MEDISCH 

BIDDEN VOOR DE VOLKEN

GEBEDSBIJEENKOMSTEN

MEDISCH 

Wilt u meebidden voor Centraal-Azië in een gebedsgroep? Dat kan! Zowel in een gebedsbijeenkomst als een online gebedsgroep. Voel u vrij contact met ons op te nemen om u bij één van deze groepen aan te sluiten. Of start zelf een gebedsgroep voor Centraal-Azië: we helpen u graag op weg met actuele gebedsinformatie.  

GEBEDSMAIL

MEDISCH 

AANMELDEN GEBEDSMAIL