“Ga dan heen, onderwijs al de volken” Mattheus 28:19

Denk je wel eens na over zending? Heb je hart voor moslims of onbereikte volken? Is het jouw verlangen om God te volgen ongeacht waar Hij je voor roept?

Wellicht is werken met People International iets dat bij jou past. Wij komen graag met je in contact om samen te ontdekken wat Gods roeping is en waar jij actief mag zijn in Zijn koninkrijk. 
 
We hebben natuurlijk vacatures. Staat er zo op het oog geen passende vacature tussen? Geen probleem. People International zorgt voor persoonlijke begeleiding en maatwerk bij plaatsing en we kunnen ook een passende plek voor jou creëren. 


Vacatures zijn over het algemeen niet betaalde functies en alle medewerkers leven op basis van giften. Uiteraard ondersteunen wij je bij fondsenwerving en het opbouwen van een persoonlijke achterban.

Shortterm uitzending 
Een korte termijn uitzending, of short term uitzending heeft een tijdsduur van 2 weken tot 1 jaar en is vooral geschikt om kennis te maken met Centraal-Azië. Veel mensen gebruiken deze mogelijkheid om te ontdekken of ze voor een lange periode in Centraal-Azië willen en kunnen werken. 

Longterm uitzending 
Een lange termijn uitzending betekent je leven delen met mensen in hun cultuur terwijl je onder hen woont. Een grondige taal- en cultuurstudie tijdens de eerste periode van je uitzending is daarom belangrijk. We zoeken mensen die zich geroepen voelen door God om voor langere tijd relaties op te bouwen, een beroep uit te oefenen en te leven in Centraal-Azië. 

Vacatures op het veld 
Kijk hier voor een greep uit onze veldvacatures.   

Contact
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over onze mogelijkheden op het veld of het kantoor.

People International ontvangt geen subsidie en onze medewerkers op kantoor en op het veld zijn afhankelijk van giften, levend vanuit de overtuiging dat God door Zijn kinderen wil voorzien. We noemen dat geloofszending. 

Help ons onze missie te vervullen.

DONEREN
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in en ontvang gratis onze nieuwsbrief per post.
INSCHRIJVEN

BID VOOR ONS DAT HET WOORD VAN DE HEER ZIJN LOOP MAG HEBBEN 
EN VERHEERLIJKT MAG WORDEN