“Ga dan heen, onderwijs al de volken” Mattheus 28:19

Denk je wel eens na over zending? Heb je hart voor moslims of onbereikte volken? Is het jouw verlangen om God te volgen ongeacht waar Hij je voor roept? 

Wellicht is werken met People International iets dat bij jou past. Wij komen graag met je in contact om samen te ontdekken wat Gods roeping is en waar jij actief mag zijn in Zijn koninkrijk.    

We hebben natuurlijk vacatures. Staat er zo op het oog geen passende vacature tussen? Geen probleem. People International zorgt voor persoonlijke begeleiding en maatwerk bij plaatsing en we kunnen ook een passende plek voor jou creëren.  

Vacatures zijn over het algemeen niet betaalde functies en alle medewerkers leven op basis van giften. Uiteraard ondersteunen wij je bij fondsenwerving en het opbouwen van een persoonlijke achterban.

SHORT-TERM UITZENDING

MEDISCH 

Een korte termijn uitzending, of short term uitzending heeft een tijdsduur van 2 weken tot 1 jaar en is vooral geschikt om kennis te maken met Centraal-Azië. Veel mensen gebruiken deze mogelijkheid om te ontdekken of ze voor een lange periode in Centraal-Azië willen en kunnen werken.

LONG-TERM UITZENDING

MEDISCH 

Een lange termijn uitzending betekent je leven delen met mensen in hun cultuur terwijl je onder hen woont. Een grondige taal- en cultuurstudie tijdens de eerste periode van je uitzending is daarom belangrijk. We zoeken mensen die zich geroepen voelen door God om voor langere tijd relaties op te bouwen, een beroep uit te oefenen en te leven in Centraal-Azië.  

Vacatures