“Gebed is de motor van het Koninkrijk van God” – James Fraser

Onze veldwerkers zijn uitgezonden naar landen waar ze allerlei uitdagende situaties meemaken. Een enorme geestelijke uitdaging voor hun geloofsleven, maar ook intensief om in een andere cultuur te wonen en een totaal andere taal te leren. Daarnaast zien onze werkers vaak weinig directe vrucht van hun lange termijn inzet om Centraal-Aziaten met het evangelie te bereiken. Daarom vinden wij het enorm belangrijk om voor onze werkers te bidden.

En er is meer nodig. De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig. Bovendien zijn veel Centraal-Aziatische etnische volken nog totaal onbereikt met het Evangelie. Wij geloven dat gebed daar verandering in kan brengen. Dat onze Heer werkers kan roepen, maar ook Zichzelf aan Centraal-Aziaten kan openbaren. Daarom bidden we voor de landen en etnische volken in Centraal-Azië. 


Bid u met ons mee?
Kijk eens bij onze gebedspunten voor landen en volken.  

Bid mee! 
We zijn niet allemaal geroepen om  te worden uitgezonden naar het buitenland, maar bidden kunnen we altijd en overal! 


Gebedsbijeenkomst 
Momenteel hebben we twee gebedsgroepen waar mensen bij elkaar komen om voor Centraal-Azië te bidden, in Woerden en Soest. Voel u vrij contact met ons op te nemen om u bij één van deze groepen aan te sluiten. Of start zelf een gebedsgroep voor Centraal-Azië: we helpen u graag op weg met actuele gebedsinformatie. 

Gebedsmail 
Bent u niet in de gelegenheid om een gebedsgroep te bezoeken, maar wilt u wel meebidden? Geef u dan op voor onze gebedsmail die eens per twee weken wordt verzonden. Aanmelden kan via het contactformulier

People International ontvangt geen subsidie en onze medewerkers op kantoor en op het veld zijn afhankelijk van giften, levend vanuit de overtuiging dat God door Zijn kinderen wil voorzien. We noemen dat geloofszending. 

Help ons onze missie te vervullen.

DONEREN
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in en ontvang gratis onze nieuwsbrief per post.
INSCHRIJVEN

BID VOOR ONS DAT HET WOORD VAN DE HEER ZIJN LOOP MAG HEBBEN 
EN VERHEERLIJKT MAG WORDEN