People International ontvangt geen subsidie en de medewerkers op het veld en op kantoor zijn afhankelijk van giften. We noemen dat geloofszending. Omdat People International een ANBI instelling is, zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. 

 Wilt u People International financieel steunen, dan kan dat op een aantal manieren: 

Een gift overmaken 
U kunt uw gift overmaken ten name van People International op de volgende rekening: IBAN: NL54INGB0001741168 BIC: INGBNL2A 

Machtigingen en periodieke donaties 
U kunt ons machtigen voor een eenmalige of periodieke overschrijving. Vraag het machtigingsformulier aan bij ons kantoor. Wilt u periodiek en minimaal 5 jaar lang, minimaal ééns per doneren, dan is uw gift volledig aftrekbaar. Om voor deze aftrekpost in aanmerking te komen heeft de belastingdienst een formulier die geldt als schriftelijke overeenkomst. Voor meer informatie ga naar Belastingdienst of neem contact op met ons kantoor.

Lijfrenteschenking 
Giften in de vorm van een lijfrenteschenking kunnen zowel voor uzelf als voor ons extra aantrekkelijk zijn. Het voordeel voor u is dat de gift geheel aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting, zonder de drempel of het plafond die voor gewone giften gelden.  

Legaat  Steeds meer mensen willen bij hun overlijden een deel van hun vermogen schenken aan een of meerdere doelen waar ze met hun hele hart achter staan. Legaten en erfstellingen kunnen in bepaalde gevallen fiscale voordelen bieden. Informatie over lijfrenteschenking en legaten kunt u krijgen bij uw notaris of via ons kantoor.  

Doneren aan een specifiek project  
Bekijk onze Projecten hier of doneer direct:

Eenmalig Doneren Periodiek Doneren