People International ontvangt geen subsidie en de medewerkers op het veld en op kantoor zijn afhankelijk van giften. We noemen dat geloofszending. Omdat People International een ANBI instelling is, zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. 

 Wilt u People International financieel steunen, dan kan dat op een aantal manieren: 

DONEREN

MEDISCH 

PERIODIEK DONEREN EENMALIG DONEREN

BANKGEGEVENS

MEDISCH 

U kunt uw gift overmaken ten name van People International op de volgende rekening: 

IBAN: NL54 INGB 000 174 11 68 
BIC: INGBNL2A

SPONSORKLIKS

MEDISCH 

Via SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage aan People International geven zonder dat het jouw een cent extra kost. Wil jij People International ook gratis sponsoren? Winkel voortaan via SponsorKliks bij jouw webshop. Of dat nu Thuisbezorgd, Bol.com, Coolblue of een van de vele andere webshops is. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Kies People International als doel en de webshop geeft ons een deel van het aankoopbedrag. En nogmaals, het kost je niets extra!

LIJFRENTE SCHENKING

MEDISCH 

Giften in de vorm van een lijfrenteschenking kunnen zowel voor uzelf als voor ons extra aantrekkelijk zijn. Het voordeel voor u is dat de gift geheel aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting, zonder de drempel of het plafond die voor gewone giften gelden.  

LEGAAT

MEDISCH 

Steeds meer mensen willen bij hun overlijden een deel van hun vermogen schenken aan een of meerdere doelen waar ze met hun hele hart achter staan. Legaten en erfstellingen kunnen in bepaalde gevallen fiscale voordelen bieden. Informatie over lijfrenteschenking en legaten kunt u krijgen bij uw notaris of via ons kantoor.  

OVEREENKOMST PERIODIEKE MACHTIGING

MEDISCH 

Wilt u periodiek en minimaal 5 jaar lang, minimaal ééns per jaar doneren, dan is uw gift volledig aftrekbaar. Om voor deze aftrekpost in aanmerking te komen heeft de belastingdienst een formulier dat geldt als een schriftelijke overeenkomst. Voor meer informatie ga naar Belastingdienst.