People International 2017

Jaarverslag in 1 minuut 

God houdt van mensen. Ook van de onbereikte mensen in Centraal-Azië. Wij willen dat zij bereikt worden met het Evangelie van Jezus Christus. Daar zetten onze werkers zich voor in. In woord en daad.

Naar Centraal-Azië emigreren

Een gezin en een single vertrokken voor de lange termijn naar Centraal-Azië in 2017. Beginnen met een taalstudie en het wennen aan de andere cultuur. Hun doel?
Met mensen in gesprek komen over het leven dat zij gevonden hebben in Jezus.  

Gemeente stichting

In Turkije startten twee nieuwe kerken, wat een grote zegen is voor de zeer kleine kerk in Turkije. Maar er gebeurde meer: op allerlei plaatsen werden discipelen getraind, vluchtelingen kregen eten, drinken en dekens; mishandelde vrouwen vonden een veilige schuilplaats; moeders met baby’s ontvingen voorlichting en er gebeurde nog veel meer.

Sociale media bereikt duizenden Centraal-Aziaten

Regelmatig wordt via sociale media een Bijbeltekst geplaatst in een Centraal-Aziatische taal. De honger is groot.
In 2017 groeide deze websitepagina met 5.000 volgers!  

Groei van het kantoorteam

Het kantoorteam breidde uit met twee parttime vrijwilligers die zich met groot enthousiasme inzetten in de begeleiding van shortterm werkers en de administratieve en organisatorische zaken.
We zijn nu hard op zoek naar een communicatiemedewerker. 

Geld voor uitbreiding veldwerkers

In 2017 zijn we geëindigd met een positief saldo van €1.640. Dat geeft een mooie start om in 2018 nog meer mensen te helpen hun weg te vinden naar de onbereikte volken van Centraal-Azië. 

Vooruitblik

People International Nederland wil ook in 2018 doorgroeien. In werkers op het veld, in kantoormedewerkers en in bijdragen aan projecten. Doe jij mee?

Jaarverslag 2017 Nieuwsbrief Doneren