Spreekt het werk van People International je aan? Je kunt op verschillende manieren betrokken zijn bij het bereiken van de onbereikte volken in Centraal-Azië.  

Bid met ons mee  
Bid voor Centraal-Azië via onze gebedspagina, een gebedsbijeenkomst of schrijf je in voor de gebedsmail.  Bekijk hier onze gebedspagina.  

Nodig ons uit  Centraal-Azië is voor veel mensen een onbekend gebied. Wat weet jij over Centraal-Azië, de islam, de situatie van de kerk, de noden onder de bevolking en de verspreiding van het Evangelie in dit gebied? Graag verzorgen we voor jouw gemeente, huisgroep of belangstellendenkring een presentatie over Centraal-Azië, ons werk daar en de mogelijkheden die we bieden voor korte en lange termijn zending. Dus: nodig ons uit!

Ontvang onze nieuwsbrief  
Regelmatig informatie ontvangen over Centraal-Azië en het werk dat People International daar doet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt van ons getuigenissen van wat God in Centraal-Azië doet, interviews met veldwerkers, project updates en nog veel meer. De papieren nieuwsbrief verschijnt 3x per jaar. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Werk mee op ons kantoor  
Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Kijk hier voor onze actuele vacatures.  Denk je dat de genoemde functies niet bij jouw passen, maar zou je je wel willen inzetten voor People International als vrijwilliger? Of ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Neem dan contact met ons op. 

Steun ons werk financieel  
People International ontvangt geen subsidie en de medewerkers op kantoor en op het veld zijn afhankelijk van giften, levend vanuit de overtuiging dat God door Zijn kinderen wil voorzien, we noemen dat geloofszending. Omdat People International een ANBI instelling is, zijn giften fiscaal aftrekbaar. Wil je een gift geven voor een specifiek project? Kijk dan op onze projecten pagina