Educatie, Opleidingen, Cursussen en Toerusting

In diverse Centraal-Aziatische landen is een groeiende groep nieuwe gelovigen. Voor deze groep is het soms moeilijk om aan een Bijbel of aan christelijke lectuur te komen. Dat maakt het lastig voor hen om verder wegwijs te raken in het christelijk geloof. Daarom zoeken we hen met regelmaat op of nodigen we hen uit om deel te nemen aan een conferentie of andere vormen van training en onderwijs.
 
Wij geloven dat wanneer jonge gelovigen worden toegerust en uitgedaagd om een discipel van Jezus te zijn, zij gaan groeien in hun geloof. Educatie en onderwijs brengt jonge gelovigen uit deze landen samen, waar zij anders elkaar niet hadden leren kennen. Samen kunnen zij een kleine (huis)groep vormen die het begin kan zijn van een kerk of gemeente waarin gelovigen elkaar opbouwen en onderwijzen vanuit de Bijbel.
 

People International draagt op uiteenlopende manieren bij aan educatie, opleidingen, cursussen en toerusting. Daarbij richten we ons op Centraal-Aziatische gelovigen, maar ook op onze eigen werkers, hun kinderen en mensen die zich oriënteren op zending. Leren is onderdeel van het leven; we trainen anderen, maar willen zelf ook voortdurend blijven leren.
 
Wilt u meer weten over één van deze projecten en misschien wel betrokken raken? Neem contact met ons op.

Doneren Contact

ZOUTEND ZOUT

DE WITTE BRUG

SHELTER

BEGINNING OF WISDOM

JOZEF PROJECT

LIFE LINK

SHELTER

IN ZIJN SPOOR

PURPOSE

HOMESCHOOL TEACHERS