Evangelisatie, Zending en Gemeentestichting

In de meeste landen in Centraal-Azië is geen volledige godsdienstvrijheid. Daarom is het actief verspreiden van het evangelie in die landen niet toegestaan. Dat betekent dat je niet openlijk kunt evangeliseren of een kerk kunt beginnen. Toch zijn er diverse manieren om wel liefdevol aanwezig te zijn.
 
Eén van die manieren is het opzetten en leiden van een bedrijf waarin christelijke principes worden gehanteerd. Voor Nederlanders is het vaak vanzelfsprekend, maar voor Centraal-Aziaten kan het heel bijzonder zijn als een werknemer met respect wordt behandeld en maandelijks zijn of haar loon krijgt uitbetaald. Het werken met lokale werknemers in een bedrijf biedt tal van mogelijkheden om Gods principes over eerlijkheid en rechtvaardigheid op een natuurlijke manier in de praktijk te brengen.

People International zoekt vanuit vriendschappelijke relaties naar mogelijkheden om het Goede Nieuws van Jezus Christus te delen met mensen die nog nooit van Hem hebben gehoord. Onze werkers doen dat via hun reguliere werk, maar ook via persoonlijke vriendschappen. Als er in een stad of dorp een kerk is, proberen we aan te sluiten, samen te werken en waar mogelijk die aanwezigheid in de lokale context te versterken.
 
Wilt u meer weten over één van deze projecten en misschien wel betrokken raken? Neem contact met ons op.

Doneren Contact

CANDELLIGHT

VALLEY WATER

SHELTER

TOGETHER FOR FRUIT

BETER LEVEN

ACT OF FAITH